Plassering

Javascript is required to view this map.

Aktivitetskalender

«  
  »
M T W T F S S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Velkommen til Kystgruppen

GrethaEndelig kan jeg ønske deg velkommen til Kystgruppens hjemmeside – et prosjekt det har tatt en liten mannsalder å få på plass. Det betyr at nå begynner jobben. Vi skal i fellesskap lage en arena der alle som har tilknytning til regionen vår, eller ønsker å få vite mer om regionen vår, skal finne det de leter etter. Vi skal skape arena for å finne gode jobber, skape områder der vi finner fritidssysler, og vi skal finne et sted der våre inn byggere skal kunne komme i dialog med de styrende organer. Vi skal i fellesskap kreere et populært møtested for alle, der vi kan holde oss oppdatert på hva som skjer.
At vi som driver med saksbehandling også skal kunne få et felles verktøy der saker, planer, møtebøker og andre viktige dokumenter for politikere og administrasjon kan lastes opp lett og ukomplisert. CV databasen fra By`n prosjektet skal her videreføres, og alle ungdommer som har reist ut skal få lyst til å legge seg inn der.
I tillegg skal de som fortsatt bor hjemme også få lyst til å legge inn sine retningsvalg så fort dette er staket ut.
Vi skal fortsatt ha nær samhandling mellom utdanningsinstitusjonene våre og næringslivet.
Det betyr at vi fortsatt kan videreutvikle både desentraliserte høyskoletilbud samt få en ny og spennende utvikling på fagskoleområdet. Det er flere fag som er mulig å utvikle i samarbeid med eksisterende næringsliv.
Vi står også foran et omstillingsprosjekt som alle bør ha et forhold til.
Omstillingen skal være til det bedre for hele vår region og det igjen kan bety trygge arbeidsplasser i bedrifter med høy verdiskapning. Det igjen bidrar til inntekter til det offentlige som på sin måte gir innbyggerne en optimal kommunal tjeneste.
Slik kan en beskrive det ”navet” samfunnet kan være, portalen skal bli det ”stedet” der vi kan møtes.
Vi må vel også være åpen for å ta i bruk alle andre moderne sosiale medier som f. eks twitter og facebook. Enten vi liker det eller ikke så er det der vi kan kommunisere med den oppvoksende slekt som skal stå for rekruttering, kompetanseheving og ansvar for tiden etter oss ☺
Jeg gleder meg til og i fellesskap med dere alle skape den portalen som skal være fellesnevneren for HELE Ytre Namdal – og det betyr samarbeid.
Sammen kan vi bare løfte i en retning: Opp og fram ☺
Vi ønsker hverandre lykke til ☺

Ytre Namdal Regionråd - Kystgruppen
 
Gretha Aarseth Nordbøe
Sekretariatsleder
Tlf 74126430/95852601